Sok éves munka eredménye, hogy 2020 december másodikán megjelent az első irodalmi szakácskönyvem, a Főzősköny.

Szép retro borítója van!

Ez a fülszöveg:
“”Örüljetek!” – időnként így fejezi be főzős-evős történeteit és receptjeit Dragomán György. Évek óta olvassuk ezeket a személyes beszámolókat, és aztán indulunk a konyhába, hogy mi is kipróbáljuk a recepteket, és vidáman megvendégeljük szeretteinket. Dragomán szenvedélyes író és szakács, az otthoni kenyérsütés és a nagy családi főzések propagátora, régi és új ételek őrzője és megalkotója, receptek lelkes egyszerűsítője és kíváncsi bonyolítója. A Főzőskönyv praktikus és roppant élvezetes társ a konyhában a reggelitől az ebéden át a vacsorákig, és közben mindenféle hasznos és haszontalan dolgot is megtanulhatunk a lezajló folyamatokról. A laktobacilusok és a vadélesztő törzsek szimbiózisa éppúgy tárgya e könyvnek, mint a karamell változatai, a különleges konyhai eszközök leírása, vagy a szakértői, baráti és családi viták a “legjobb” megoldásokról, és persze az éhes tizenévesek is szóba kerülnek a sült krumpli, a rántott hús és a pizza hatékony elkészítésének módszereinél. Dragomán György mindezeket családi történetekbe ágyazva, vicces és komoly novellákkal, érzékletes regényrészletekkel körítve rakja elénk, hogy boldog órákat szerezzen az ínyenc olvasónak. Az olvasó pedig gyönyörködik, majd főzni meg enni kezd – tehát egészen biztosan örülni fog.”

A könyv már a boltokban, a kiadó nevében is mindenkinek nagyon köszönöm a bizalmat és a támogatást, különösen sokat jelent ez most, ezekben a nehéz időkben.

Dedikált példányok: https://www.buono.hu/dragoman-gyorgy-fozoskonyv-dedikalt-peldany
Líra: https://bit.ly/fozoskonyv
Líbri: https://www.libri.hu/konyv/dragoman_gyorgy.fozoskonyv.html
Bookline: https://bookline.hu/product/home.action?_v=Dragoman_Gyorgy_Fozoskonyv&type=20&id=3995183
Book24: https://www.book24.hu/konyv/fozoskonyv
Alexandra: https://alexandra.hu/konyv/fozoskonyv-irasok-fozesrol-es-evesrol/
Könyvtündér: https://www.konyvtunder.hu/dragoman-gyorgy-fozoskonyv–irasok-fozesrol-es-evesrol-237367
E-könyv: https://www.lira.hu/hu/ekonyv/gasztronomia/szakacskonyvek-1/fozoskonyv-irasok-fozesrol-es-evesrol-ekonyv-epub-mobi

A dedikálásról bővebben: https://www.facebook.com/dragomangy/posts/3253592794750392