Első novelláskötetem, az Oroszlánkórus borítója.
Első novelláskötetem, az Oroszlánkórus borítója.
Tizenhárom éves korom óta írok novellákat, de csak most, három regénnyel a hátam mögött éreztem úgy, hogy eljött az első novelláskötet ideje. Az Oroszlánkórusban tizenhárom év terméséből válogattam, egy híján harminc szöveg került bele.
A fülszöveg:
“Az Oroszlánkórus a bátorság könyve. Történeteit a ritmus élteti, az elbeszélések szereplői zenével győzik le a félelmet és a gyászt, megtanulnak erőt venni a szerelem és a sóvárgás fájdalmán. Minden mondatban ott lüktet a zene, szól a dzsessz, a latin ballada, a kőkemény hevimetál vagy a bécsi újévi koncert keringője, dübörög a manele és akoreai csajpop, kihangosodik a szívverés vagy a futó lábak dobogása. A lendületes történetekben a zene esélyt ad az ellenállásra, segít abban, hogy vállaljuk a sorsunkat, gyerekek legyünk a felnőttek között, vagy otthont keressünk egy idegen országban.”
Megvenni itt lehet:
Bookline, Írók Boltja, Líra, Libri,

Oroszlankorus_hangoskonyvA könyvben sok a monológ,ezért nagyon örültem, amikor kiderült, hogy hangoskönyv is készül majd belőle. Én gyerekkorom óta szenvedélyesen szeretem a hangoskönyveket, nagy ajándék, hogy most olyan kítűnő színészek mint Fűr Anikó és Anger Zsolt kölcsönzik a hangjukat a szereplőimnek.
Megvenni itt lehet:
Bookline, Libri, Irók Boltja.
Belehallgatni pedig itt: http://www.kossuth.hu/letoltes/oroszlankorus.mp3