A harmadik regényem borítója.
A harmadik regényem borítója.

Október elején végre megjelent a harmadik regényem. Itt a fülszöveg:

“Mi történik, amikor egy ország felszabadul? Mindenki megkönnyebbül hirtelen, vagy cipeljük magunkkal a múltunk súlyát? Rituálisan elégették az elnyomás kellékeit, ám az emlékei megmaradtak: a titkokra nem derült fény, a reflexek pedig tovább működnek. Az agresszitó kitörni készül, mert a temetetlen múlt fájdalmasan eleven.
A tizenhárom éves Emma erős lány, tele kamaszos vadsággal. Egyszerre vesztette el az otthonát és a szüleit, de váratlanul felbukkanó nagyanyja magához veszi. Új életében mindennek tétje van: a gyásznak, a barátságnak és az első nagy szerelemnek, bármely pillanat magában hordja a katarzis lehetőségét.
Emma a boszorkányos nagymamától tanulja meg a hétköznapok mágiáját és a sorsfordító szertartásokat, ám a saját ereje még ennél is nagyobb: képes nemet mondani a történelmi bűnre, és kilépni a soha-meg-nem-bocsátás véres örvényéből.
A regény családtörténet és történelmi tabló egyszerre. A nyelve sűrű, mégis egyszerű, a részletek varázslatos intenzitása sodró és izgalmas történetté formálódik, leköti és nem hagyja nyugodni az olvasót. A gyermek mindent látó szeme, a kamasz mohó testisége és a felnőtt józan figyelme szövődik össze benne érzéki és érzékeny szöveggé. Rákérdez a titkokra és felébreszti a titkos tudást.”

Vedd meg itt:

 

Írók boltja: http://www.irokboltja.hu/?t=productoverview&kod=11175211
Líra: http://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/felnottirodalom/regenyek/maglya

Libri: http://www.libri.hu/konyv/dragoman_gyorgy.maglya-1.html

Bookline: http://bookline.hu/product/home.action?id=273408&type=22&_v=Dragoman_Gyorgy_Maglya

Erdélyben: bookline.ro

Olvass bele:

A fürdőruha (Részlet a Máglya című regényből)

 

Gyere el a könyvbemutatóra:

Október 8. este 6 óra, Rózsavölgyi Szalon

Az esemény Facebook oldala. – hívd meg a barátaidat!